Overslaan en ga naar inhoud
PSV live kijken

PSV live kijken

Kijk live wedstrijden en samenvattingen bij Ziggo

'Eendracht maakt macht!' Beleef bij Ziggo live de mooiste wedstrijden van PSV. Volg de Eindhovenaren in de Champions League met Ziggo Sport. En kijk de wedstrijden in de Eredivisie met ESPN. 

PSV in de UEFA Champions League

Alle wedstrijden van PSV in de UEFA Champions League kijk je vanaf dit seizoen alleen bij Ziggo Sport. Weten de Eindhovenaren onder leiding van Peter Bosz dit seizoen hoge ogen te gooien? Je volgt het allemaal live bij Ziggo Sport. Gratis voor Ziggo klanten op kanaal 14.

PSV UEFA Champions League
Volg PSV in de Eredivisie met ESPN

PSV in de Eredivisie

Alle duels van PSV in de Eredivisie kijk je bij Ziggo met ESPN Compleet. Mis geen doelpunt en kijk alle wedstrijden van de regerend landskampioen live op je tv of waar en wanneer je wilt met de Ziggo GO app.

PSV kijk je bij Ziggo

Maak de transfer naar Ziggo en
scoor 12 maanden gratis topvoetbal

 Ziggo Sport Totaal én ESPN Compleet

 50% korting op Internet & TV

Alleen bij Ziggo
Gratis de mooiste duels uit binnen- en buitenland

Van internationaal topvoetbal tot de mooiste wedstrijden uit de Eredivisie. Met Ziggo Sport én ESPN 1 standaard in je pakket volg je de beste sportwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Ziggo Sport. Gratis bij Ziggo

Of je nu op het puntje van je stoel zit voor een panna, ralley of hole-in-one: je beleeft 't allemaal bij Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland.

UEFA Europees voetbal

Beleef al het UEFA Europees voetbal op 1 plek bij Ziggo Sport. Alleen bij Ziggo gratis op kanaal 14. Standaard in je tv-pakket.

Kijk overal live met Ziggo GO

Kijk al je favoriete sporten waar en wanneer jij wilt met de Ziggo GO app op je smartphone, tablet of pc. Overal in Nederland en in de EU.

Veelgestelde vragen

De Europese wedstrijden van PSV zijn vanaf dit seizoen alleen te zien bij Ziggo Sport. Als klant van Ziggo kijk je alle wedstrijden gewoon op je tv op kanaal 14, gratis in je tv-pakket. Heb je geen Ziggo? Dan stream je de wedstrijden met Ziggo Sport Free via de Ziggo GO app.

Ontdek hoe jij kunt kijken

Benieuwd wanneer PSV weer in actie komt? Bekijk hier het uitzendschema voor de UEFA Champions League of check het speelschema van de Eredivisie

Op Europese speelavonden zie je de wedstrijden van PSV op Ziggo Sport (bij Ziggo op kanaal 14) en de kanalen van het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal. Heb je geen Ziggo? Dan stream je de wedstrijden met Ziggo Sport Free.

Benieuwd wanneer PSV in de Eredivisie in actie komt? Bekijk dan hier het speelschema

Champions League voordelen
Krijg Ziggo Sport Totaal cadeau

Ziggo Sport Totaal is één van de gratis extra tv-pakketten voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo.