Overslaan en ga naar inhoud
FC Twente live kijken

FC Twente live kijken

Kijk live wedstrijden en samenvattingen bij Ziggo

De Trots van het Oosten kijk je live bij Ziggo! Volg de Tukkers in het UEFA Europees voetbal bij Ziggo Sport. En kijk de wedstrijden in de Eredivisie met ESPN. 

FC Twente in de UEFA Europa League

Alle wedstrijden van Twente in Europa kijk je vanaf dit seizoen alleen bij Ziggo Sport. Volg het Europese avontuur van de Tukkers in de UEFA Europa League live bij Ziggo Sport, gratis voor Ziggo klanten op kanaal 14.

FC Twente UEFA Europees voetbal
FC Twente kijken

FC Twente in de Eredivisie

Ook in de Eredivisie hoef je van FC Twente geen moment te missen. Met ESPN Compleet bij Ziggo kijk je alle wedstrijden van FC Twente live op je tv of waar en wanneer je wilt met de Ziggo GO app.

FC Twente kijk je bij Ziggo

Maak de transfer naar Ziggo en
scoor 12 maanden gratis topvoetbal

 Ziggo Sport Totaal én ESPN Compleet

 50% korting op Internet & TV

Alleen bij Ziggo
Gratis de mooiste duels uit binnen- en buitenland

Van internationaal topvoetbal tot de mooiste wedstrijden uit de Eredivisie. Met Ziggo Sport én ESPN 1 standaard in je pakket volg je de beste sportwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Ziggo Sport. Gratis bij Ziggo

Of je nu op het puntje van je stoel zit voor een panna, ralley of hole-in-one: je beleeft 't allemaal bij Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland.

UEFA Europees voetbal

Beleef al het UEFA Europees voetbal op 1 plek bij Ziggo Sport. Alleen bij Ziggo gratis op kanaal 14. Standaard in je tv-pakket.

Kijk overal live met Ziggo GO

Kijk al je favoriete sporten waar en wanneer jij wilt met de Ziggo GO app op je smartphone, tablet of pc. Overal in Nederland en in de EU.

Veelgestelde vragen

De Europese wedstrijden van FC Twente zijn vanaf dit seizoen alleen te zien bij Ziggo Sport. Heb je Ziggo? Dan kijk je gewoon op je tv op kanaal 14. Heb je geen Ziggo? Dan stream je gratis de wedstrijden met Ziggo Sport Free via de Ziggo GO app.

Ontdek hoe jij kunt kijken

Benieuwd wanneer FC Twente weer in actie komt? Bekijk hier het uitzendschema voor de UEFA Europa League of check het speelschema van de Eredivisie

Op Europese speelavonden kijk je FC Twente op Ziggo Sport (bij Ziggo op kanaal 14) en de kanalen van het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal. Heb je geen Ziggo? Dan stream je de wedstrijden met Ziggo Sport Free.

Benieuwd wanneer Twente in de Eredivisie in actie komt? Bekijk dan hier het speelschema

Champions League voordelen
Krijg Ziggo Sport Totaal cadeau

Ziggo Sport Totaal is één van de gratis extra tv-pakketten voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo.